Olav Agaatsz

Ik ben Olav Agaatsz, woonachtig in Utrecht. De afgelopen 15 jaar ben ik actief in onderwijsland en dan vooral als docent Engels. In mijn tijd in onderwijsland heb ik in verschillende rollen mijzelf in de school bewogen. Van mentor en ICT-coördinator naar teamleider en drijvende kracht achter verschillende musicals en talentenjachten. Door mijn eeuwig enthousiasme ben ik een aantal jaren geleden burn-out geraakt. Dit heb ik uiteindelijk kunnen ervaren als een cadeau aangezien ik veel meer inzicht in mijzelf heb gekregen, en hierdoor ook in anderen. Het inzicht in mijzelf is nog meer gegroeid nadat ik de tweejarige master tot trainer / coach heb gevolgd. Het is mijn missie om mensen meer begrip op te laten brengen. Voor henzelf en voor anderen. Vandaar Begrip en Meer. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en speel ik improvisatie toneel. Een vaardigheid die ik ook graag terug laat komen in mijn trainingen. Daarnaast ben ik gek op koken en fotograferen.

DSC_0018 (2)
400dpiLogo

Begrip en Meer

Begrip. Het leert je zien in plaats van kijken. Kijken doen we allemaal. Maar zien we ook echt waar we naar kijken? Zijn we ons bewust dat alles wat we zien gekleurd wordt door wie we zijn? Dit soort patronen zitten in ons allemaal en ik vind het prettig om dit begrip ook bij anderen te bewerkstelligen. Het logo van Begrip en Meer is een patroon dat voortkomt uit de gulden snede. De gulden snede heeft het over een esthetisch perfecte verhouding. Deze perfecte verhouding komt naar voren in deze vorm die tegelijk de vorm van een wenteltrap heeft. Bij Begrip en Meer zijn we op zoek naar de perfecte verhouding om zo boven onszelf uit te kunnen stijgen. Ik hoop dat Begrip en Meer ook iets voor uw school of bedrijf kan betekenen.