Wat betekent een training voor ons?

Bij onze trainingen, of deze nou in het onderwijs of het bedrijfsleven plaatsvinden, gaat het altijd om inspireren en enthousiasmeren. Trainingen vinden altijd in groepsverband plaats en kunnen ervoor zorgen dat personeel zich gezien voelt. Bedrijven en onderwijsinstellingen die hun personeel regelmatig trainen scoren vaak hoger op tevredenheidsonderzoeken omdat ze hun personeel het idee geven dat ze begrepen worden. Begrip en Meer biedt verschillende soorten training aan. Kijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Mentortraining

Als mentor moet je goed onderlegd zijn in het begeleiden van groepsprocessen. Leerlingen moeten zich veilig en vertrouwd voelen op school en in de klas om zo goed mogelijk te kunnen presteren. In deze training leer je welke groepsprocessen er heersen en hoe je deze op een positieve manier kunt beïnvloeden. Daarnaast leer je omgaan met eventuele problemen die er kunnen ontstaan in mentorklassen en het toepassen van herstelrecht.

3947677743_3c05eb2932_b
WhatsApp Image 2016-11-19 at 17.32.05

Teambuilding

Als team wil je graag dat iedereen het goed met elkaar kan vinden en dat elkaars kwaliteiten gezien en benut worden. In deze training word je bewust van de collega's om je heen en leer je deze op een andere manier kennen. Kenmerk van deze training is openheid en oprecht kijken naar elkaar. Trainingen als deze worden vooral op locatie gedaan.

Teamtraining

Soms werkt het niet lekker in een team. Het kan zijn dat bepaalde veranderingen niet worden geaccepteerd of er zijn strubbelingen tussen de teamleider en het team. Daarnaast kan het zijn dat het team als geheel niet functioneert en de resultaten hier onder lijden. Tijdens een oriënterend gesprek wordt bepaald waar voor de teamleider de knelpunten zitten en wordt er een plan gemaakt hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen gezien wordt en het werkklimaat verbetert wordt.

2137737248_e9f3e429d1_b

Enthousiast geworden? Neem gelijk contact met ons op.

"Het is de kunst van de docent om het plezier in creatieve expressie en kennis aan te wakkeren"

- Albert Einstein